Managed hosting door True

Tre Volte aangesteld voor Unix-producten Fujitsu Siemens

 

Fujitsu Siemens Computers heeft een distributiecontract getekend met Tre Volte, gericht op de verkoop van haar Business Critical Computing-producten.

Deze productlijn omvat de zwaardere Intel-servers, de complete UNIX-lijn (PRIMEpower) en de gehele Storage-reeks. Tre Volte, de nieuwe channel partner van Fujitsu Siemens Computers, richt zich met haar diensten op ondersteuning van bestaande en nieuwe business partners, met name op het gebied van sales, marketing en techniek. Voor de business partners betekent de aanstelling van Tre Volte dat zij nog eenvoudiger, sneller en efficiënter de zwaardere producten van Fujitsu Siemens Computers kunnen verkopen. Naast ondersteuning bij de wederverkoop zal Tre Volte een belangrijke rol spelen bij het combineren van deze producten met de specifieke oplossingen van de betreffende business partner. ’Wij zoeken al enige tijd naar een partner die zich specifiek richt op onze UNIX-lijn ten behoeve van onze partners. In Duitsland en België laat onze UNIX-lijn momenteel een enorme groei zien. Met Tre Volte willen we in Nederland een extra impuls geven aan onze ambities met betrekking tot Business Critical Computing’, zegt Hans Liebregts, managing director Fujitsu Siemens Computers Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2411). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.