Managed hosting door True

Seagate Recovery Services zoekt resellers 

 

Seagate Recovery Services maakte bekend zijn netwerk van resellers in heel Europa te gaan uitbreiden.

Na de recente lancering van haar nieuwe, Amsterdamse SuperLab-faciliteit voor breedspectrum dataherstel afgelopen maand, gaat Seagate zijn partners nieuwe omzetkansen geven. Seagate Recovery Services, onderdeel van Seagate, biedt partners de mogelijkheid om herstel van complexe fysieke en logische data, migratie en databeheer capaciteiten op een rendabele wijze te leveren. De doelgroep is zeer breed van varieert van grote en middelgrote ondernemingen tot kleine ondernemingen én particulieren.

De snelle verspreiding van digitale data in de huiskamer en op de werkplek, creëert nieuwe marktkansen voor resellers van technologie met toegevoegde waarde (VAR's) die hun klanten extra diensten willen leveren. Dataherstel- en -beheerdiensten zijn tegenwoordig onmisbaar. Privé- en bedrijfsgegevens zijn veel kostbaarder geworden dan de media en computersystemen waarop ze zijn opgeslagen. Als digitale content zoek of ontoegankelijk is, hebben klanten behoefte aan betrouwbare, veilige en professionele hersteldiensten. Seagate Recovery Services heeft aantoonbaar de hoogste succespercentages uit de branche op het gebeid van dataherstel bij alle merken of typen media, waaronder diskdrives van computers, RAID-arrays, externe drives, flashmedia, tapes en optische media zoals cd's en dvd's.

Met zijn moderne lab biedt Seagate een inhouse programmeerafdeling, een ruim magazijn met reserveonderdelen én een uitgebreide bibliotheek met gespecialiseerde apparatuur om data van alle typen media - oud en nieuw - te herstellen. Het SuperLab in Amsterdam stelt resellers in staat hun klanten bedrijfscontinuïteit en disaster recovery-oplossingen te bieden. Daarnaast behoren ook datamigratie, e-discovery en forensisch onderzoek tot het dienstenscala.

Seagate zegt met zijn Channel Program zijn partners de volgende voordelen te bieden:
• prijsafspraken vooraf voor de Channel;
• een ‘no fee, no recovery'-beleid waardoor partner en klant geen risico lopen;
• gratis pick up & retourzending;
• gratis diagnostische evaluatie;
• ISO-gecertificeerde richtlijnen voor dataherstel.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2379877). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.