Managed hosting door True

Product: 10G over koper van SMC Networks

 

SMC Networks presenteert de SMC10GPCIe-10BT en SMC10GPCIe-XFP netwerkswitches. De SMC10GPCIe-10BT is volgens de ontwikkelaar de eerste 10G-koperoplossingen ter wereld. De SMC10GPCIe-XFP is bedoeld voor optische netewerken.

De SMC SMC10GPCIe-XFP en SMC10GPCIe-10BT switches beschikken over een aantal voorzieningen waarmee ze zich onderscheiden van vergelijkbare producten van de concurrentie, zegt SMC Networks in de productaankondiging. De SMC10GPCIe-10BT is de eerste op IEEE802.3an-specificaties gebaseerde 10GBASE-T-serveradapter die commercieel verkrijgbaar is. Op koper gebaseerde Ethernet-netwerken zijn eenvoudig te installeren, te onderhouden en uit te breiden en de SMC10GPCIe-10BT moet ervoor zorgen dat 10G gemeengoed wordt in datacenters en grote ondernemingen.

De SMC10GPCIe-XFP is een 10G-serveradapter voor optische netwerken en biedt inplugbare XFP-modules (SR of LR). Deze bieden de flexibiliteit van verschillende 10G-netwerkuitbreidingsopties en tevens 10GbE-snelheden voor poorten met een tussenafstand van 300m (SR) en tot 10 km (LR).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2377226). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.