Managed hosting door True

Hitachi kondigt nieuwe NAS-platformen aan

 

Hitachi Data Systems (HDS), leverancier van service oriented storage-oplossingen, kondigt twee NAS-platformen aan.

Met de introductie van het Hitachi Essential NAS Platform en het Hitachi High-performance NAS Platform 3000 Series wordt het beheer en de consolidatie van data in file based storage-omgevingen eenvoudiger,aldus HDS.

Het Hitachi Essential NAS Platform is een gebruiksvriendelijke en schaalbare NAS-oplossing voor MKB-bedrijven of organisaties met aparte vestigingen die betrouwbare en voordelige oplossingen zoeken voor file service, backup en server- consolidatie-services. Het platform consolideert en beheert tot 512 terabytes data in een 2-node cluster met toegang tot data van Common Internet File System (CIFS) en Network File Systems (NFS). Data opgeslagen op het Hitachi Essential NAS Platform is volledig beschermd door Hitachi's RAID-technologie.

Hitachi NAS Platform 3000 Series
Met een aanzienlijke capaciteits- en prestatieverbetering is het Hitachi High-performance NAS Platform 3000 Series erg geschikt voor grote organisaties die zich richten op consolidatie en zeer intensief data gebruiken. Het Hitachi High-performance NAS Platform 3000 Series is de eerste NAS-oplossing die data tot 4 petabytes consolideert en beheert in één storage-pool. Ieder file-systeem is geschikt tot 256 terabyte. Het Hitachi High-performance NAS Platform 3000 Series heeft zijn prestaties met 200,000 IOPS (input/output per seconde) verdubbeld ten aanzien van de vorige oplossing.

Door de performance-verbetering is het Hitachi High-performance NAS Platform 3000 Series schaalbaar en voorbereid op datagroei, toenemende prestatie-eisen of een veranderende IT-omgeving. Zowel het Hitachi Essential NAS Platform en de High-performance NAS Platform 3000 Series kunnen worden beheerd met één interface vanuit de Hitachi HiCommand Storage Management Suite.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2374667). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.