Managed hosting door True

Coolblue breidt reviews uit met foto's en reacties

 

Online retailer Coolblue, bekend van onder meer PDAshop.nl, Laptopshop.nl en Digicamshop.nl, introduceert nieuwe mogelijkheden bij het plaatsen van reviews op zijn websites. Vanaf nu kunnen bezoekers zelfgemaakte foto's uploaden, reageren op reviews en makkelijker navigeren.

Bezoekers kunnen al sinds 2000 hun productervaring delen op de webshops van Coolblue, die inmiddels ruim 23.000 klantreviews tellen. Vanaf nu kunnen bezoekers reageren op reviews met vragen, aanvullingen of opmerkingen. Ook kan de bezoeker foto's plaatsen en stemmen op behulpzame reviews. De best gewaardeerde reviews worden zo overzichtelijk gerangschikt.

Voor Coolblue is de introductie van ‘Reviews 2.0' een belangrijke stap: "Wij willen de bezoekers van onze sites op een betrouwbare en onafhankelijke manier inzicht geven in de mogelijkheden die een product biedt", zegt Pieter Zwart, oprichter en directeur van Coolblue. "De nieuwe functionaliteit is een meerwaarde voor onze sites en illustreert ook op dit gebied onze koploperspositie in de markt", aldus Zwart.

De medewerkers van Coolblue beoordelen uitsluitend op kwaliteit, en niet op inhoud. Positieve én kritische meningen worden geplaatst. De focus op kwalitatief hoogwaardige reviews wordt ook beter ondersteund door de website, waar klanten nu plus- en minpunten kunnen beschrijven, titels kunnen toevoegen en een minimaal aantal woorden verplicht is. Coolblue hanteert verder heldere richtlijnen om de betrouwbaarheid van reviews te stimuleren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2371164). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.