Managed hosting door True

Microsoft en Evident versterken samenwerking

 

Microsoft en full service internetbureau Evident Interactive uit Utrecht hebben hun samenwerking verder versterkt.

Er is een plan ondertekend waarin gezamenlijke doelstellingen voor de toekomst zijn vastgelegd. Ondermeer het efficiënter bedienen van klanten en het opzetten van gezamenlijke initiatieven en projecten. Zowel Microsoft als Evident zijn erg verheugd over dit wederzijdse commitment. Evident is al jaren een Gold Partner van Microsoft en is in het bezit van vijf Microsoft Gold competenties.

De ondertekening vond plaats bij Evident in Utrecht. Het plan bevat een aantal speerpunten, waaronder het efficiënter bedienen van klanten. Daarnaast worden er meer gezamenlijke initiatieven opgezet zoals bijvoorbeeld ULab, dat eerder deze maand is gestart. ULab is een internetlaboratorium waarin Microsoft, Evident en de Hogeschool Utrecht samenwerken om met behulp van de nieuwste internettechnologieën innovatieve oplossingen te bedenken voor concrete klantcases van Evident. Andere doelstelling in het plan is het behalen van de zesde Microsoft competentie door Evident. Bij de ondertekening waren van Microsoft aanwezig Partner Account Manager June Bronwasser-Wall en Business Partner Manager SI's Ronald Richardson. Van Evident waren Managing Directors Herbert Pesch en Jurgen Overweg, Manager Software ontwikkeling Dennis van Baalen en Salesmanager Jacques Schuiling aanwezig.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2364455). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.