Managed hosting door True

HP lanceert nieuw virtual disk storage array

 

HP heeft de HP StorageWorks 4400 Enterprise Virtual Array (EVA4400) geïntroduceerd, een virtual disk storage array voor middelgrote organisatie. Deze moet het opnemen tegen producten van EMC en NetApp.

HP betreedt hierbij de markt waar EMC en NetApp de dienst uitmaken. De oplossing is volgens Gino dIppolito, sales manager corporate en enterprise resellers HP Nederland eenvoudig in beheer en is speciaal ontworpen voor klanten die de kosten en complexiteit van een storage-area network (SAN) moeten beheersen. Het biedt volgens HP hoge prestaties en beschikbaarheid, virtualisatie en geavanceerde provisioning software, tegen een betaalbare prijs.

De EVA4400 is volgens HP ideaal voor middelgrote organisaties die kosteneffectief grote hoeveelheden data in een SAN omgeving willen beheren, zonder te investeren in high-end arrays. Middelgrote ondernemingen die servervirtualisatie adopteren kunnen met de EVA4400 hun storagekosten verder verlagen en de consolidatie versimpelen, aldus HP.

Geavanceerde virtualisatie in groeiende markt
De EVA4400 beidt virtualisatiemogelijkheden waarover tot op heden alleen high-end arrays beschikten. Door de gunstige prijs zijn deze nu ook voor middelgrote organisaties bereikbaar, aldus HP. De EVA4400 beschikt over een dual-redundant hardware architectuur die lokale remote replication software ondersteunt. Dit elimineert single points of failure en zorgt voor maximale uptime. Dankzij HP StorageWorks EVA Dynamic Capacity Management (DCM) software wordt ook storage provisioning beschikbaar. Hiermee kunnen gebruikers hun resources efficiënt beheren en de algehele productiviteit verhogen, zo besluit HP.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2364061). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.