Managed hosting door True

Iron Mountain Digital lanceert nieuw partnerprogramma

 

Iron Mountain Digital, specialist in beveiliging en opslag van digitale data en onderdeel van Iron Mountain, lanceert een nieuw wereldwijd partnerprogramma: het Iron Mountain Digital Global Partner Program.

Met dit programma kan Iron Mountain Digital zijn partners nog beter van dienst zijn en het aantal partners in Europa verder uitbreiden. Het programma biedt Iron Mountain Digital-partners verschillende tools en resources die helpen om het portfolio deskundig en breed aan te bieden. Hiertoe behoren channelmanagement-, technische en
marktontwikkelingstools.

"Iron Mountain Digital zet zijn partnerprogramma al lange tijd in om de markt voor zijn storage-as-a-service-oplossingen uit te breiden. Alleen al in 2007 hebben onze partners 3.000 nieuwe klanten geworven. Ook introduceerden zij onze oplossingen in nieuwe markten, waaronder Japan, Australië en Zuid-Afrika", zegt Martin van Pijkeren, Sales Manager Nederland en Belgie van Iron Mountain Digital. "We hebben het nieuwe partnerprogramma ontwikkeld om onze partners nog meer expertise en ondersteuning in het kanaal te bieden. Met het programma bieden we partners in een gestructureerde vorm tools en resources voor de specifieke lokale markten waarbinnen ze opereren."

Het Global Partner Program biedt partners die de mkb- en enterprise-markt bedienen, een aanbod op maat, ongeacht of partners de Iron Mountain Digital-hostingfaciliteiten gebruiken, data zelf hosten of producten verkopen waarbij de klant de host is.

"IntelliStorage biedt de innovatieve Connected- en LiveVault-oplossingen van Iron Mountain Digital al sinds 2006 op de Nederlandse markt aan. De nieuwe tools en resources die we via het Global Partner Program van Iron Mountain Digital tot onze beschikking hebben, helpen ons bij het aanbieden van onze totaaloplossingen", zegt Phillip Hyde, directeur van IntelliStorage. "Als Managed Service Provider Partner hebben we vooral veel profijt van de technische en professionele ondersteuning van Iron Mountain Digital. Maar ook via ons zusterbedrijf ContinuityCenter leveren we krachtige storage- en serveroplossingen op basis van Connected en LiveVault. We hosten onze eigen Iron Mountain Digital-serveromgevingen en hebben deze geïntegreerd met ons eigen automatisch beheer en onze eigen automatische beheer- en service-provisioning-applicaties. Onze oplossingen in combinatie met het nieuwe partnerprogramma stellen ons nu in staat om ons imago als betrouwbare technologieadviseur en -leverancier aan middelgrote klanten verder te versterken."

Iron Mountain Digital heeft wereldwijd meer dan 300 partners in 40 landen. Voor meer informatie over het Global Partner Program van Iron Mountain Digital: www.ironmountain.nl/partners/

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2348575). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.