Managed hosting door True

Terach nieuwe distributeur van Aruba Networks

 

Per 1 januari 2008 verzorgt Terach de distributie en business development voor Aruba Networks in de Benelux.

Terach, gespecialiseerd in innovatieve security en storage producten, breidt hiermee haar aanbod uit met systemen, specifiek gericht op mobiele gebruikers en draadloze technologie. De samenwerking met Aruba Networks stelt Terach nog beter in staat haar klanten een geïntegreerde totaaloplossing op maat te bieden.

Paul van der Wilk, Regional Manager Benelux van Aruba Networks, is erg enthousiast over de kersverse samenwerking: ‘We hebben voor Terach gekozen vanwege de innovatieve aanpak, proactieve houding en persoonlijke benadering van haar resellers.'

Uit het Magic Quadrant for Wireless LAN Infrastructure van januari 2008 - onderdeel van het meest recente Gartner rapport - blijkt dat Aruba Networks een zeer waardevolle nieuwe partner is voor Terach. In dit toonaangevende rapport wordt Aruba onder andere bestempeld als een van snelst groeiende marktleiders met een sterkte technische visie, een zeer loyale klantenkring en een krachtige marketingboodschap over het geheel draadloze kantoor van de toekomst. Bovendien meldt het rapport dat Aruba een goed geïmplementeerd, security-focused management heeft en de beste controlefuncties in haar soort.

Terach verzorgt de import, distributie en business development voor Amerikaanse IT fabrikanten in de Benelux. Verder verzorgt deze - in Nederland en België gevestigde - organisatie demonstraties en evaluaties, sales support en training en opleidingen. Door middel van de beste producten, uitgebreide kennis en ervaring, een persoonlijke benadering en uitstekende service draagt Terach bij aan het realiseren en liefst overtreffen van de omzetdoelstellingen van haar klanten. Naast Aruba Networks heeft Terach partnerships met F5 Networks en Isilon Systems.

Aruba Networks is een snelgroeiende onderneming op het kruispunt van security en mobility. Aruba's user-centric netwerkoplossingen integreren flexible WLAN, identiteit-gebaseerde beveiliging en een continue beschikbaarheid van netwerkapplicaties. Dit alles in een simpel te beheersen high-performance systeem. Aruba Networks levert haar klanten als enige in de markt een 100% veilig netwerk, ongeacht waar de gebruikers werken of zich bewegen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2337041). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.