Managed hosting door True

Wim Bekenkamp senior account manager E-Storage

 

E-Storage benoemt Wim Bekenkamp tot senior account manager. In zijn nieuwe functie is Bekenkamp commercieel verantwoordelijk voor een aantal Enterprise-accounts van E-Storage.

Voordat Bekenkamp begon als Senior Account Manager bij E-Storage, was hij werkzaam voor Amdahl, onderdeel van Fujitsu. Hier was hij commercieel verantwoordelijk voor twee grote multinationale klanten: Shell en Atos Origin. De afgelopen tien jaar heeft Bekenkamp zich gespecialiseerd in databeschikbaarheid en archiveringsoplossingen. Hij maakte de overstap naar E-Storage, omdat binnen dit bedrijf data centraal staat en er veel datakennis beschikbaar is.

"De storagemarkt is continu in beweging. Nieuwe ontwikkelingen, zoals virtualisatie, QoS en provisioning, volgen elkaar snel op. Door mijn ervaring met data kan ik inschatten welke ontwikkelingen toegevoegde waarde voor E-Storage-klanten hebben", zegt Bekenkamp. "Samen met de specialisten van E-Storage kunnen we deze ontwikkelingen vervolgens vertalen in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van krachtige storageoplossingen en -diensten."

"Ik ben erg verheugd dat Bekenkamp ons team komt versterken", zegt Ben Laarhoven, commercieel directeur van E-Storage. "Door onze groei hebben we versterking nodig. Bekenkamp is een goede aanvulling op het team. Mede door zijn kennis van storagesystemen en complexe, heterogene infrastructuren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2336416). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.