Managed hosting door True

Green Data Systems distribueert RelData

 

Green Data Systems en RelData maken bekend een samenwerking te zijn aangegaan.

RelData is marktleider in een nieuwe generatie data opslag oplossingen die iSCSI SAN, NAS en WAN replicatie functies op basis van een ‘single' virtualisatie storage platform leveren.

Met de oplossingen van RelData realiseren klanten de beste TCO op gebied van replicatie binnen iSCSI SAN, NAS en WAN in combinatie met optimale ROI van hun bestaande infrastructuur investeringen.

"De RelData oplossingen zijn eenvoudig te implementeren, mee te werken en te beheren, terwijl het enterprise-class functionaliteit biedt", aldus Wim Maassen, Channel Manager van Green Data Systems. "Deze storage bouwstenen voorkomen voor klanten zgn. toekomstige leverancier ‘lock-in's', waarbij klanten maximaal hun bestaande storage infrastructuur kunnen inzetten. Klanten kunnen geheel onafhankelijk van storage leveranciers hun data opslag capaciteit en prestaties schalen en migreren, zonder toepassingen te stoppen en dure upgrades te doen. RelData producten zijn ervoor ontworpen om samen te werken met third party storage en werken samen met oplossingen van o.a. Network Appliance and EMC.

"We zijn erg enthousiast over de samenwerking met RelData", zegt Wessel Graatsma, Directeur Green Data Systems. "We zijn verheugd dat we naast onze bestaande groene storage oplossingen nu ook de groene oplossingen van RelData aan onze Partners kunnen aanbieden.

RelData is marktleider in een nieuwe generatie data opslag oplossingen die iSCSI SAN, NAS en WAN replicatie functies op basis van een ‘single' virtualisatie storage platform leveren. Met de oplossingen van RelData realiseren klanten de beste TCO op gebied van replicatie binnen iSCSI SAN, NAS en WAN in combinatie met optimale ROI van hun bestaande infrastructuur investeringen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2327848). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.