Managed hosting door True

Dell rondt overname EqualLogic af

 

Dell rond de overname van iSCSI specialist EqualLogic af waarbij een bedrag is gemoeid van 1,4 miljard dollar.

Dit meldt CRN Noord/Amerika. Een deel van EqualLogic's channel programmma wordt naar verwachting opgenomen in Dell´s enterprise architecture certification programma die op partners is gericht. Dell verlaagde onlangs nog de deal registratie grens van 75.000 naar 50.000 dollar.

"Virtualisatie en iSCSI zijn twee belangrijke peilers als het gaat om Simplifying IT," zegt Michael Dell, chairman en CEO. "Gebruik van data en stroom neemt exponentieel toe binnen bedrijven en zorgen voor meer complexiteit en kosten. Wat we hebben gedaan voor computers en servers gaan we nu doen met storage. Samen met ons PartnerDirect kanaal zullen we de mogelijkheden van iSCSI en virtualisatie volledig benutten, waardoor opslag en verwerking van data eenvoudiger en betaalbaar worden."

"Door de groei van data staan klanten voor steeds grotere uitdagingen," zegt Robert Blaas, Senior Brand Manager Enterprise van Dell Nederland. "De ideale situatie voor hen is het beveiligen van data binnen de huidige infrastructuur, binnen enkele minuten te installeren, makkelijk uit te breiden en inpluggen in het virtuele IT ecosysteem. Dat is EqualLogic. En dat is de toegevoegde waarde die wij aan onze klanten willen leveren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2325278). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.