Managed hosting door True

EMC lanceert storage instapmodel voor mkb

 

Storage leverancier EMC heeft onlangs de Clariion AX4 aangekondigd. Dit storage area network (san) product richt zich op kleine en middelgrote ondernemingen. Het systeem is verkrijgbaar bij distributeurs Copaco en Magirus.

Michel Schrok, channel manager van EMC Benelux, zegt dat de Clariion AX4 geheel via de channel wordt verkocht. "Het product is voor resellers beschikbaar via distributeurs Copaco en Magirus. Zij hebben een speciale site opgezet over de Clariion AX4 voor de resellers." De Clariion AX4 is een hoogwaardige storage oplossing die goed inzetbaar is als instapmiddel, aldus Schrok "Het is eenvoudig in beheer, het is betaalbaar en schaalbaar." Het systeem is geschikt voor opslag van data van bijvoorbeeld Microsoft Exchange, SQL, Oracle en SAP. Het product is inzetbaar voor virtuele omgevingen waar VMware wordt gebruikt en het ondersteunt iSCSI en Fibre Channel poorten. Daarnaast kunnen maximaal 60 SATA- en SAS-Disks worden ingezet. Het kan tot 60 TeraBytes (TB) opslag aan. "Alle Nederlandse IT resellers kunnen het product gaan verkopen, want het is een open product", aldus Schrok. "Resellers krijgen sales en technische trainingen via de distributeurs."

De Clariion AX4 gaat de AX150 vervangen. Vooral bedrijven die een VMware-omgeving hebben met de ESX-Server zijn ideale klanten, aldus EMC. De Clariion AX4 Clariion wordt beheert met de beheerssoftware Navisphere, dat direct op het systeem linkt. Een management server is niet nodig en de virtual LUN maakt het beheer voor de IT-afdeling eenvoudiger, aldus EMC. Naast de IT-channel zal de Clarrion AX4 ook verkocht worden door Fujitsu Siemens Computers en Dell. Een Clariion AX4 instapmodel met drie TB storage kost ongeveer 6000 euro.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2277252). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.