Managed hosting door True

Ellison: "Oracle VM is het snelst"

 

"Oracle VM is sneller dan alle andere beschikbare virtualisatiesoftware." Dat zei Larry Ellison op zijn afsluitende keynote op de Oracle Open World-conferentie. Daarnaast kondigde de Oracle-ceo de eerste drie Fusion-applicaties aan. Het gaat om drie pakketten die de verkoop binnen bedrijven ondersteunen. Ze zullen in de eerste helft van 2008 op de markt komen.

Tijdens zijn afsluitende keynote op de Oracle Open World-conferentie sprak Larry Ellison onder andere over de positie van Oracle VM, dat twee dagen geleden werd gelanceerd, in vergelijking met ander virtualisatieproducten: "Oracle VM is sneller dan alle andere beschikbare virtualisatiesoftware. We zullen een benchmark op onze website plaatsen die u zelf kunt draaien. Dan zult u zien dat we dramatisch sneller zijn dan de concurrentie."

Daarnaast kondigde Ellison de eerste drie concrete Fusion-applicaties aan, die "in de eerste helft van 2008" gaan verschijnen: sales prospector, sales references en sales tools.

Binnen Fusion moeten delen van de code van Peoplesoft en JD Edwards en de huidige Oracle e-business suite als objecten door webdiensten oproepbaar worden binnen een soa. Naast deze middleware ontwikkelt Oracle ook toepassingen onder de naam Fusion-applicaties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2218870). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.