Managed hosting door True

Stepco Premier Solution Partner van EMC

 

IT-dienstverlener Stepco uit Ittervoort heeft in oktober de Velocity2 Premier Solution Partner (PSP) van EMC behaald.

Alleen organisaties die een focus op en veel kennis van EMC-oplossingen op het gebied van data- en serverconsolidatie, backup, archivering en beveiliging hebben, komen voor deze status in aanmerking.

Volgens Michel Schrok, channel manager bij EMC , verdient Stepco de status van Premier Solution Partner: ‘Stepco heeft zich de afgelopen periode verder gespecialiseerd in EMC-oplossingen en heeft daarmee goede resultaten geboekt. Als blijk van waardering, en veel vertrouwen in de toekomst, bevorderen we Stepco tot Premier Solution Partner."

Jack Braeken, commercieel directeur van Stepco, is blij met de benoeming tot Premier Solution Partner: "Dat EMC ons benoemt tot Premier Solution Partner geeft aan dat we goed presteren en dat we goed opgeleide mensen in huis hebben die over adequate kennis van EMC-oplossingen beschikken. Voor onze relaties is het wederom een herkenning dat de door Stepco ingezette koers verder vorm krijgt. Naar de toekomst toe betekent dit een verdere optimalisatie van onze kennis en dienstverlening, met alle voordelen voor onze huidige en toekomstige relaties."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2196793). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.