Managed hosting door True

Triple P distribueert 3PAR Data in Benelux

 

Triple P Nederland heeft een distributieovereenkomst met het Amerikaanse 3PAR Data, een leverancier van utility storage-oplossingen.

Binnen dit partnerschap is Triple P de enige distributeur van 3PAR Data-oplossingen in de Benelux.

3PAR's propositie is gebaseerd op het thin provisioning-principe, waarmee de totale datakosten met de helft kunnen worden teruggebracht. Hiermee is opslagcapaciteit aan servers toe te wijzen op het moment dat deze nodig is. Bovendien hoeven eindgebruikers niet te investeren in extra hardware omdat de oplossingen out-of-the-box inzetbaar zijn.

"3PAR Data heeft Triple P geselecteerd vanwege onze serviceorganisatie, klantportfolio, en doordat onze strategie aansluit bij het partnerbeleid van dat bedrijf", zegt Ivo de Zeeuw, productmanager bij Triple P. "Met het portfolio van 3PAR Data versterken we onze positie als leverancier van it-oplossingen waarmee organisaties resultaten kunnen verbeteren en tegelijkertijd kosten terugdringen. Daarnaast bieden de capaciteit en schaalbaarheid van deze systemen grote beheer- en exploitatievoordelen voor onze klanten. We hebben het eerste 3PAR Data-systeem inmiddels geleverd en geïmplementeerd."

3PAR Data is in 1999 opgericht door enkele top-engineers van Sun Microsystems. De oplossingen van 3PAR Data zijn onder andere geschikt voor storage-consolidatie van open systemen, data lifecycle management en prestatie-intensieve applicaties. In november 2007 breidt 3PAR Data zijn InServ Storage Arrays uit met 3PAR Domains. Met deze technologie kan een array opgedeeld worden in virtuele machines die afzonderlijk beheerd kunnen worden.

Opvallend
De opkomst van 3PAR is in de markt niet onopgemerkt gebleven. Zo hebben onder andere Cisco, Oracle en Veritas (onderdeel van Symantec) geïnvesteerd in het bedrijf. Ook boeken de oplossingen positieve resultaten in onafhankelijke tests. Daarbij komt dat onder andere Microsoft Exchange, Oracle en VMware geschikt zijn voor thin provisioning.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2195642). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.