Managed hosting door True

Update-manager Microsoft gaat door het stof

 

De manager die binnen Microsoft verantwoordelijk is voor Microsofts Windows Server Update Services (WSUS), verontschuldigt zich op de WSUS Product Team blog voor de automatische installatie vorige week van de Windows Desktop Search Tool.

Bobbie Harder, die binnen Microsoft verantwoordelijk is voor de Windows Server Update Services (WSUS), verontschuldigt zich op de WSUS Product Team blog voor de automatische installatie vorige week van de Windows Desktop Search Tool (WDS). Niet alleen werd de software geïnstalleerd zonder dat klanten hierom gevraagd hadden, ook werden hun netwerken ernstig vertraagd door de ongevraagde installatie.

Harder op zijn blog: "We betreuren het ongemak dat dit heeft veroorzaakt en bieden onze oprechte verontschuldigingen aan de getroffen klanten aan."

Volgens Harder was het alleen de bedoeling om een WDS-update te installeren op pc's waarop WDS al eerder geïnstalleerd was. Er ging echter iets mis met het samenstellen van het nieuwe update-pakket (zie Harders blog voor details), met de ongevraagde installaties tot gevolg.

Op zijn blog geeft Harder aanwijzingen voor het verwijderen van Windows Desktop Search.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2193873). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.