Managed hosting door True

Brocade opent kantoor in Eindhoven

 

Brocade, toonaangevend leverancier van netwerkstorageoplossingen voor het verbinden, delen en beheren van bedrijfsinformatie, opent een regiokantoor in Eindhoven.

Vanuit de nieuwe locatie gaat Brocade zijn businesspartners en OEM's in de Benelux, Scandinavië en Zuid-Afrika ondersteunen. De nieuwe vestiging is een logisch gevolg van de groei die Brocade in deze regio doormaakt.

Het opzetten van een nieuw regiokantoor is ingegeven door het uitbreiden van de markt naar Scandinavië. Daarnaast is ook het aantal partners enorm gegroeid. Met de opening van de vestiging in Eindhoven wil Brocade een nauwere samenwerking met businesspartners stimuleren. Partners van Brocade kunnen in het nieuwe kantoor terecht voor informatie, ondersteuning en demonstraties van producten.

Piet Giesbers, regionaal manager Europa Noord voor Brocade: "We brengen met deze vestiging service en support dichter bij onze klanten en laten daarmee onze commitment zien met partners en eindgebruikers. De markt van Storage Area Networking en File Area Networking is sterk in ontwikkeling. De opening van een nieuw regiokantoor van Brocade als innovatieve leverancier van infrastructuur onderstreept onze ambitie om leidend te blijven in deze markt."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2147964). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.