Managed hosting door True

Tulip Computers overweegt bod op Commodore

 

Tulip Computers (Tulip) heeft Commodore International Corporation (CIC) te kennen gegeven een overname bod te willen uitbrengen op alle uitstaande aandelen van CIC genoteerd op Pink Sheets in de Verenigde Staten.

Het voorstel is een bod uit te brengen op basis van een indicatieve waardering van circa  1 dollar per aandeel CIC. Het voorstel is het bod gestand te doen in aandelen Tulip in een ruilverhouding 1 (aandeel Tulip) op 10 (aandelen CIC), eventueel in nieuw uit te geven aandelen Tulip.

De aandeelhouders CIC zal een voorstel worden voorgelegd waarbij ze de keuze hebben gebruik te maken van ofwel een omwisseling in aandelen Tulip ofwel een omwisseling in nieuw uit te geven aandelen Commodore die na een geplande beursgang, genoteerd zullen worden aan de Engelse LSE of AIM. Bovendien zal worden onderzocht of een combinatie van beide keuzes tot de mogelijkheden behoord.

De directie van CIC is akkoord gegaan om tussentijds inzage van de boeken aan Tulip te verlenen onder voorwaarde van niet-exclusiviteit en waarbij CIC zich het recht voorbehoudt van keuze tussen het voorstel Tulip of een eigen zelfstandig alternatief.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2146990). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.