Managed hosting door True

Acer partnerprogramma voor verkoop servers

 

Marc Pauly, directeur Acer Benelux

Acer heeft voor zijn resellers en distributeurs een partnerprogramma opgezet voor de verkoop van servers en storage-oplossingen in het mkb. In Nederland wordt hierin samengewerkt met een twintigtal partners.

Het Acer Altos Solution Partner program is een certificatieprogramma voor Acer Active en Executive partners. Zij worden door Acer gesteund bij de verkoop, service en support rond de Acer Altos Server en Storage oplossingen.

Marc Pauly, directeur Acer Benelux, zegt dat er in Nederland met een twintigtal partners wordt samengewerkt. Er zijn inmiddels drie trainingen voor hen gepland in het kantoor van Acer Benelux, die reeds volgeboekt zijn. Pauly zegt dat de servers complementair zijn binnen de strategie van Acer: "De server business maakt ons mkb-aanbod completer, naast onze notebooks, desktops en tft-panels en ons serviceaanbod."

Resellers kunnen volgens Acer eenvoudig lid worden via de partner portal Acer Connect. Partners kunnen daar alle informatie vinden over producten, services, support en marketing tools en kunnen direct communiceren met Acer.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2142070). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.