Managed hosting door True

SNE reikt eerste 3Bees Award uit aan Xantes

 

Xantes is de eerste it-dienstverlener die de 3Bees Award heeft ontvangen. De 3Bees Award werd uitgereikt door Theo van Teylingen, directeur van NetApp in Nederland.

De reseller heeft de prijs in ontvangst genomen tijdens het jaarlijkse reseller evenement van SNE bij Donkervoort in Lelystad.

De 3Bees Award is een beloning voor de reseller die over een periode van een jaar veel 3Bees-bundels heeft verkocht, de  meeste toewijding heeft getoond en beschikt over de meeste technische knowhow. 3Bees is het door SNE geïnitieerde partnerprogramma met daarin gebundelde op NetApp gebaseerde totaaloplossingen voor dataopslag, gericht op het mkb.

Voor Marcel Martens, productmanager bij SNE, verdient iedere van de meer dan 40 deelnemers aan het 3Bees-programma een prijs. "De combinatie van behaalde resultaten, toewijding en technisch kennis heeft dit jaar de weegschaal echter doen doorslaan in het voordeel van Xantes. Zij hebben aangetoond dat storage-oplossingen - mits op een heldere manier gecommuniceerd naar de klant - zeker een plek hebben in het mkb. Xantes is dan ook de terechte winnaar van deze eerste 3Bees Award."

"Het uitgangspunt om deel te nemen aan 3Bees was niet het behalen van deze prijs, maar we zijn er uiteraard zeer blij mee. Enerzijds is het een erkenning voor onze keuzes en daarnaast helpt het ons om onze waardering in de markt verder te verbeteren", stelt Wybe Visser, commercieel directeur van Xantes. " Voor ons sluit 3Bees goed aan bij onze missie om de bereikbaarheid, betrouwbaarheid, beschikbaarheid en de schaalbaarheid van de it-omgeving van onze klanten te optimaliseren. Het is een complete en technisch goede oplossing."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2089837). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.