Managed hosting door True

EMC breidt aantal partners gestaag uit

 

EMC, leverancier van storage en informatie oplossingen, ziet met zijn vernieuwde Veloctiy Partner programma de zaken met bestaande en nieuwe partners toenemen.

Dit zegt Michel Schrok, channelmanager bij EMC Nederland. "We hebben in de laatste twee kwartalen veel nieuwe klanten aangetrokken en we zijn sterk gegroeid. Dat komt door vooral nieuwe klanten uit de middenmarkt die door onze partners worden bediend. De services rond EMC oplossingen kunnen door partners worden gedaan, waardoor EMC partners een goede marge hebben op hun projecten. Daarnaast is er weinig concurrentie tussen de EMC partners onderling. Dat is een teken dat we een goede strategie en een goede partnermix hebben."

Schrok zegt het aantal partners gestaag uit te breiden. "We zijn niet breed aan het werven. Onze partners kunnen met tal van oplossingen aan de slag. Bijvoorbeeld met producten van RSA, onze security divisie. Andere kansen liggen in het bieden van oplossingen aan eindgebruikers waarbij storage en security wordt gecombineerd. We zijn nu daarvoor partners aan het werven. Ook spreken we nu met een partner met veel Microsoft expertise die dat wil combineren met oplossingen van EMC."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2058883). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.