Managed hosting door True

Green Data Systems wordt distributeur van Plasmon

 

Green Data Systems en Plasmon maken bekend een samenwerking te zijn aangegaan.

Green Data Systems, toonaangevende Value Add Distributeur van Data Management oplossingen en Utilility Based Storage diensten, heeft een distributie overeenkomst getekend met Plasmon. Plasmon is een toonaangevende partij op het gebied van professionele archiveringsoplossingen met een volledige lijn UDO-drives en media, optische libraries en storage management software. Tot de Plasmon oplossingen behoort o.a. de UDO Archive Appliance (Ultra Storage Density), een volledig geïntegreerde, alles-in-één archiveringsoplossing voor de toegankelijkheid van gegevens/beelden op de langetermijn.

Dirk Jan Vermeulen, verkoopdirecteur voor Plasmon in de Benelux, Frankrijk en Noord-Afrika: "Focus, specialisatie, ‘green storage' en het vergroten van onze coverage zijn bij de overeenkomst met Green Data Systems de kernwoorden. In Green Data Systems vinden wij een distributeur die onze producten kan distribueren op basis van toegevoegde waarde. Green Data Systems levert onze producten en diensten aan Partners, waarbij Green Data Systems de rol heeft om voor Plasmon het Partner kanaal te managen en te ontwikkelen als "Channel Managing Partner". Wij verwachten veel van deze samenwerking en zijn ervan overtuigd dat Green Data Systems de juiste partner voor ons is.

"We zijn erg enthousiast over de samenwerking met Plasmon", zegt Wessel Graatsma, Directeur Green Data Systems. "We zijn enorm verheugd dat we naast onze bestaande groene storage oplossingen nu ook de producten van Plasmon aan onze Partners kunnen aanbieden. Plasmon wordt gezien als innovatieve en exclusieve marktleider op gebied van professionele archiveer-oplossingen. Onlangs heeft Plasmon UDO-2 geintroduceerd. De UDO-technologie (Ultra Storage Density) werd in het begin van de jaren 2000 in samenwerking met HP en Sony ontwikkeld. UDO 2 is beschikt over een capaciteit die het dubbele is van de vorige generatie, dus 60 GB. Over drie jaar moet dat 120 GB zijn. UDO is van meet af aan ontworpen voor archivering.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2047266). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.