Managed hosting door True

Opening nieuwe kantoor Databasement

 

Afgelopen donderdag, 31 mei jongstleden, is het nieuwe kantoorpand van Databasement geopend aan de Boerhaavelaan in het "Boerhaavebuilding".

Dit voormalige kantoor van IBM was volledig gerenoveerd voor Databasement. Onder het genot van een hapje en een drankje konden de genodigden het nieuwe kantoor bewonderen. De burgemeester van Zoetermeer heeft met gevleugelde woorden over de vestiging van Databasement in Zoetermeer gesproken. Databasement had in plaats van de gebruikelijke geschenken een bijdrage gevraagd aan de genodigden voor de stichting "Villa Joep". Elke bijdrage is door Databasement verdubbeld.

Rowald Steijn, een van de oprichters van de stichting, aan wie de cheque werd overhandigd door de burgemeester van Zoetermeer, was zeer verheugd over de schenking van Databasement. Steijn memoreerde dat het werk dat zij steunen, al zijn vruchten begint af te werpen. Wij wensen de Stichting Villa Joep nog veel succes. Na afloop kreeg elke bezoeker een bloemetje voor het thuis front om de vertraagde thuiskomst op te fleuren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2001343). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.