Managed hosting door True

IASO heeft nieuwe distributeur: Portland Europe

 

IASO Backup Technology, de leverancier van online backup software en services, is een overeenkomst aangegaan met Portland Europe.

Portland Europe is gespecialiseerd in het distribueren van softwareoplossingen voor het beheren en beveiligen van netwerken, pc's en internetverbindingen. De distributeur levert zijn resellers nu ook de backup-oplossingen van IASO.

De IASO Backup oplossingen zijn gebaseerd op inventieve Backup to disk en Backup over IP technologieën, waarmee organisaties hun backupproces volledig kunnen automatiseren of outsourcen. IASO Backup verbetert de beschikbaarheid van bedrijfsgegevens en reduceert de cost of ownership. De online backup van de Nederlandse leverancier wint aan populariteit in alle sectoren van de economie, in zowel binnen- als buitenland.

Portland gaat met IASO in zee omdat de resellers van de softwaredistributeur een sterk groeiende behoefte hebben aan goede backup services voor hun klanten. "IASO heeft de juiste technologie voor de juiste prijs," constateert Kim van Brugge, directeur bij Portland. "Dankzij nieuwe technologische ontwikkelingen kunnen we nu software leveren in de vorm van services. Wij noemen dit Portland IT Managed Services. De reseller hoeft niet langer langs bij de klant. Hij beheert, analyseert, beveiligt en innoveert de IT van zijn klanten voortaan vanaf zijn eigen werkplek."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1979152). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.