Managed hosting door True

Tech Data distribueert Transcend

 

Tech Data Nederland heeft per 1 mei 2007 een distributie overeenkomst afgesloten met Transcend Nederland, een producent van geheugenmodules, Flash geheugenkaarten en USB sticks.

"Deze samenwerking past uitstekend in de strategie van Tech Data om zich nog krachtiger te positioneren als gespecialiseerd componentendistributeur, aldus Rob Thijssen, Business Unit Manager - Components, Supplies en Volume Networking.

"De keuze voor Transcend komt voort uit de toenemende vraag vanuit de markt naar geheugen van dit specifieke merk. Transcend is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke speler op de geheugenmarkt. Met deze uitbreiding biedt Tech Data een nog breder aanbod aan zowel onze systeembouwers die hun systemen uitrusten met industriestandaard geheugen, alsmede aan onze resellers die systeemspecifiek geheugen gebruiken voor A-merk PC's en servers. Bovendien zijn we met deze aanvulling van Transcend in het portfolio, samen met het bestaande  aanbod van Kingston en PNY, in staat een passende invulling te geven aan de frequent voorkomende schaarste op de geheugenmarkt. Transcend wordt door Tech Data voor de Nederlandse en de Belgische markt centraal ingekocht, waardoor een goede prijs en beschikbaarheid gewaarborgd is", aldus Thijssen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1964266). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.