Managed hosting door True

E-Storage distribueert Pillar Data Systems

 

E-Storage, specialist in storage-infrastructuren, voegt de producten van Pillar Data Systems toe aan zijn storage-portfolio.

E-Storage is hiermee de eerste Nederlandse reseller én distributeur van deze leverancier van netwerkstorage-oplossingen. De producten van Pillar Data Systems combineren fiberchannel-prestaties met de prijsstelling van SATA. Daarnaast hebben de twee bedrijven een distributieovereenkomst gesloten voor België en Luxemburg.

"E-Storage richt zich met zijn diepgaande kennis van en ervaring met SAN en NAS op dynamische bedrijven die graag voor de komende jaren een gedegen plan willen opstellen voor hun dataopslag", zegt Ben Laarhoven, Commercieel Directeur van E-Storage. "De producten van Pillar Data Systems passen perfect bij deze projecten. We zijn er dan ook trots op dat we als eerste de innovatieve oplossingen van Pillar in Nederland kunnen leveren. Met Pillar wordt het nu bijvoorbeeld eenvoudig om oplossingen te bieden die naadloos integreren met Oracle."

Donald Stewart, directeur EMEA South bij Pillar Data Systems over de partnership: "Met E-Storage voegen we een krachtige en ervaren partner toe aan ons Europese reseller-netwerk. E-Storage kent de behoeften van de huidige IT-sector en heeft inzicht in de manier waarop ons storage-aanbod daarin past. De Benelux-markt is belangrijk voor ons aangezien veel multinationals in deze landen zijn gevestigd. We willen deze markt samen met een gevestigde partner betreden. In E-Storage hebben we deze partner gevonden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1958697). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.