Managed hosting door True

Samenwerking ErgoXS en Open ICEcat

 

ErgoXS kiest voor Open ICEcat voor het gratis distribueren van productinformatie naar het verkoopkanaal: resellers, distributeurs, vergelijkingssites.

ErgoXS is een specialist op het gebied van armen en steunen voor monitoren, notebooks, projectoren e.d. ErgoXS is een merk dat profiteert van cross-sell-relaties naar populaire monitoren, notebooks en projectoren waarvoor hun accessoires bedoeld zijn. De toegevoegde waarde van ICEcat en gratis Open ICEcat is dat er inmiddels ruim 1400 resellers zijn die binnen met name Europa gebruik maken van de catalogus met Nederlandse, Engelse, Duitse, Franse en Spaanse product content. En hierbij ook de X-sell-relatie van Open ICEcat automatisch overnemen.

Naar verwachting zal in het tweede kwartaal het aantal fabrikanten dat participeert in Open ICEcat de 100 gepasseerd zijn. En zullen er op verzoek van gebruikers en participanten extra taalgebieden ontsloten worden: Russisch en Deens. De volledige ICEcat-catalogus (betaalde versie) omvat inmiddels meer dan 1200 merken die betrekking hebben op IT, Telecom, Office supplies en wit- en bruingoed.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1956631). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.