Managed hosting door True

Sun Microsystems neemt Falconstor-lijn op

 

FalconStor Software kondigt aan dat Sun Microsystems het IPStor platform gaat verkopen.

Dit is een complete lijn diskgebaseerde dataprotectie-oplossingen inclusief heterogene Continuous Data Replication (CDR), Continuous Data Protection (CDP) en Storage Virtualisatie.

Daarbij heeft FalconStor het IPStor-platform gecertificeerd, inclusief CDP en Storage Virtualisatie op de SunFire X4500 server.

Door applicatiebewuste snapshots, cdp en cdr te bieden met Sun's VTLplus, kunnen resellers de backup window elimineren en snelle recovery direct in gang zetten.

"Data groeit dusdanig snel dat veel van onze klanten doorlopend significante uitdagingen tegenkomen met opslagbeheer in hun ICT-omgeving," zegt Nigel Dessau, senior vice president storage marketing and business operations, Sun. "Veel van onze klanten eisen een betrouwbare en robuuste, diskgebaseerde, dataprotectie-oplossing om de druk op tijd en middelen te verlichten. FalconStor's IPStor platform is een belangrijk deel van het geïntegreerde pakket dat Sun aan deze gebruikers kan bieden, om ze te helpen beter grip te krijgen op hun groeiende databehoeften."

"We zien een groeiende belangstelling van onze klanten om manieren te vinden om backup windows overbodig te maken, maar zij moeten wel tapebeheer faciliteren," aldus Bernie Wu, vice president business development bij FalconStor. "Nu Sun het IPStor-platform aanbiedt, hebben klanten een allesomvattende oplossing voor hun dataprotectiebehoeften."

FalconStor heeft de SunFire X4500 gecertificeerd voor het IPStor-platform, dat draait op Linux. De X4500 met het IPStor platform zorgt voor een robuuste storageoplossing voor dataprotectie en hoge dichtheid opslagtoepassingen. IPStor voegt iSCSI en Infiniband toe aan de X4500 Fibre Channel connectiviteit plus uitgebreide enterprise-class storagediensten. Behalve voor dataprotectie heeft FalconStor de X4500 gecertificeerd voor zijn eigen VirtualTape Library op Sun Solaris. De X4500 met FalconStor's VirtualTape Library is een kosteffectieve oplossing voor externe kantoren en kleinere datacenters.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1949703). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.