Managed hosting door True

Bell Micro en EMC beëindigen partnership

 

In onderling overleg hebben Bell Micro en EMC besloten hun distributieovereenkomst niet langer voort te zetten.

De samenwerking heeft ruim 3,5 jaar geduurd. Beide partijen bleken niet langer dezelfde toekomstvisie te delen. EMC heeft een nieuwe distributieovereenkomst met Magirus. De samenwerking tussen EMC en Copaco blijft bestaan. '"We groeien hard en ons portfolio wordt steeds breder, aldus Michel Schrok, EMC channel manager Benelux. "Op het vlak van leadgeneratie en kennisontwikkeling constateerden we aan beide kanten dat we niet langer bij elkaar pasten. Op Europees niveau werken we al langer samen met Magirus, waardoor ze brede kennis van onze oplossingen en de hieraan gerelateerde diensten bezitten. Met hun pro-actieve leadgeneratie en hulp bij de training en recruiting van onze resellers verwachten we met Magirus onze focus op de commercialmarkt verder te versterken."

Huib Klaassens, general manager van Bell Micro Nederland, bevestigt dat aan de samenwerking in goed overleg een einde is gekomen."De visie van EMC loopt niet in lijn met die van Bell Micro. Wij richten ons op infrastructuur met servers, storage en services. EMC heeft de laatste tijd veel bedrijven overgenomen, waardoor het zijn portfolio heeft verbreed en daardoor met andere partijen gaat samenwerken."

Bell Micro ziet niet direct een gat ontstaan door het wegvallen van EMC, aldus Klaassen: "Wij zijn altijd aan het kijken of we ons portfolio kunnen verbreden. Laatst hebben we een distributieovereenkomst met NetApp getekend."  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1918080). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.