Managed hosting door True

Brocade: nauwere samenwerking met partners NetApp

 

Brocade, leverancier van storage switches, zegt dat NetApp-partners goede zaken met het bedrijf kunnen doen rond de verkoop van fan (file area networks).

Piet Giesbers, territory manager van Brocade Benelux, denkt door de komst van file area networks (fan), meer met partners van NetApp te kunnen samenwerken. "Dat zijn partners die expertise hebben in nas en daar sluit fan op aan, omdat het om file gerelateerde data gaat. De fan-oplossingen van Brocade worden door Demand IT gedistribueerd."

Met een fan realiseert een bedrijf kosteneffectief beheer van zijn op bestanden gebaseerde dataomgeving, aldus Brocade. Met Brocade's File Lifecycle Manager (FLM) kan een gelaagde storage-architectuur worden gecreëerd voor Netapp's File Data Storage-systeem. Daardoor wordt het databeheer vereenvoudigd, is de efficiency toegenomen en zijn kosten verlaagd, aldus Brocade. Brocade FLM maakt gebruik van goedkopere secundaire opslag met het oog op optimale capaciteitsbenutting. Dat helpt bij het terugdringen van hardware- en databack-upkosten. Daardoor kunnen klanten volgens Brocade hun bestanden proactief beheren, van creatie tot en met verwijdering, doordat het storage-beleid automatisch in lijn gebracht wordt met zakelijke prioriteiten.
Brocade, dat onlangs concurrent McData overnam, levert san-directors en -switches. Daarnaast levert het ook Ficon-switches voor mainframes. Brocade levert alles indirect, vooral via oem-partners. EMC, HP en IBM leveren de storage switches onder eigen naam. Daarnaast werkt Brocade nauw samen met een aantal solution providers. Distributeurs zijn Bell Micro, Acal en Demand IT.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1913914). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.