Managed hosting door True

VoiceCyber Europe organiseert partner event

 

VoiceCyber Europe organiseert 7 en 8 maart zijn eerste partner event. Dit jaar is het thema VoIP voicerecording, screen recording en quality monitoring.

Speciaal voor deze dagen komt de fabrikant VoiceCyber Technologies uit China over. Deze dagen zullen gehouden worden in het nieuwe onderkomen van VoiceCyber Europe in Almere.

Tijdens deze twee dagen worden partners en klanten van VoiceCyber Europe geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van VoIP voicelogging, de markt en de marketinginitiatieven die door de distributeur geïntroduceerd worden.

Het dagprogramma staat in het teken van onderhoudende seminarie met uiteenlopende onderwerpen. VoiceCyber Technologies zelf zal een demonstratie geven van een aantal nieuwe technieken op het gebied van Voicelogging en Monitoring. Speciaal voor de meer technisch onderlegde mensen organiseert VoiceCyber Europe deze dagen sessies waarin een aantal security issues gesimuleerd worden en de oplossingen ter plekke worden geïmplementeerd.

Als specialist in VoIP voicelogging systemen mikt VoiceCyber Europe hiermee op groeistrategie via samenwerking met partners. VoiceCyber Europe bouwt hiermee partnernetwerk uit met certificatie van business partners

"VoiceCyber Europe kiest bewust voor het investeren in zijn partners omdat dit de kwaliteit van de dienstverlening voor de klanten ten goede komt", zegt Jeff Scipio, directeur VoiceCyber Europe. "Van elke partner wordt verwacht dat hij de totale productlijn van VCLog voicelogging oplossingen kan adviseren en verkopen. Door partners te certificeren kunnen zij instaan voor de hoge kwaliteit van onze voicelogging-oplossingen."

Deelnemende partners zijn: Mitel, Nortel, TopTel, COLT Telecom, Zetacom, Burgers Ergon, Pridis, @Voice, Sencit, Calway, MCXess, Cenned Telecom, Bronkhorst Telesolutions, Stijger Technische Installaties en uit Polen het bedrijf Codi.

Aan het einde van deze twee (technische) dagen zullen partners gecertificeerd worden.

Inschrijven kan nog door een e-mail te sturen naar e.blanchemanche@voicecyber.nl of door te bellen met VoiceCyber Europe, telefoonnummer 036 - 527 5555.

.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1884649). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.