Managed hosting door True

Collax open voor ontwikkelgemeenschap en isv's

 

Collax maakt centrale componenten van het Collax Solution Platform toegankelijk voor softwareontwikkelaars en independent software vendors (isv's).

Daarnaast stelt het bedrijf zijn Software Development Kit (SDK) beschikbaar. Isv's kunnen hierdoor programma's en ontwikkelapplicaties, zoals Linux-gebaseerde crm- of erp-systemen, integreren met het platform. Het Collax Solution Platform biedt componenten voor beveiliging, netwerkinfrastructuren en communicatie in één pakket. Dit resulteert in een gebruiksvriendelijk, flexibel en schaalbaar platform waarop bijvoorbeeld crm-systemen, VoIP-applicaties en bedrijfs- of branchespecifieke oplossingen zijn te consolideren. De noodzakelijke open source-ontwikkeltools zijn gebundeld verkrijgbaar en vormen het fundament voor de Collax SDK die het bedrijf volgende maand tijdens CeBIT lanceert. Op basis van ontwikkeltools, API's, sampleprogramma's en technologische documentatie van Collax kunnen isv's applicaties ontwikkelen of bestaande applicaties integreren. Dit is mogelijk door centrale componenten van het Collax Solution Platform te gebruiken. "Het Collax Solution Platform is een Linux-gebaseerd platform dat op maat is gemaakt voor het mkb", zegt Boris Nalbach, ceo van Collax. "Ons ontwikkelteam heeft alle Collax-serveroplossingen met behulp van SDK gebouwd. Op dit moment zijn er al 8400 commerciële Collax-systemen in gebruik. Isv's beschikken over een volledig getest platform voor efficiënte softwareontwikkeling."

Collax is op CeBIT te vinden in het SME Park, Hal 5, stand F63.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1881022). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.