Managed hosting door True

All IP en Offixs bieden samen werkplek voor MKB

 

All IP en Offixs, leverancier van complete, betaalbare ICT-werkplekken voor mkb-organisaties, gaan samenwerken.

Binnen de strategische overeenkomst levert All IP betrouwbare, end-to-end beveiligde verbindingen van de locatie van eindgebruikers - op kantoor, thuis of onderweg - tot in het Offixs-datacenter. Offixs biedt mkb-ondernemers een volledig uitgeruste werkplek inclusief installatie en onderhoud. Naast de hardware, software en back-up verzorgt het bedrijf (ip-)telefonie, internet en toegang tot uiteenlopende kantoorapplicaties. Daarbij wordt alle data van klanten centraal opgeslagen in het Offixs-datacenter. Door dit gezamenlijke aanbod zijn mkb-ondernemers altijd verzekerd van een optimaal functionerende ict-werkplek inclusief dataopslag en back-up.

Mkb-organisaties hebben in het algemeen beperkte capaciteit en kennis, en een beperkt budget om hun werkplekken op kantoor, thuis en onderweg efficiënt en veilig in te richten inclusief beheer. Met het ict-werkplekaanbod van Offixs en All IP beschikken ondernemers over een gegarandeerd functionerende werkplek. Daarnaast zijn alle bedrijfsgegevens voortdurend beschikbaar, ook na calamiteiten.

"Wij nemen ondernemers alle zorgen rondom hun ict-omgeving uit handen. Alle werkzaamheden die we kunnen overnemen, regelen we centraal. En dat scheelt tijd en vooral ook geld. Ondernemers hoeven niet apart te investeren in alle verschillende ict-onderdelen", zegt Wim Verweij, directeur van Offixs. "Naast betrouwbare hard- en software hebben onze klanten via ons contentmanagementsysteem altijd toegang tot hun data en bovendien weten ze dat alle gegevens veilig en gestructureerd zijn opgeslagen. Daarbij speelt All IP een cruciale rol. Zij hebben hun organisatie en infrastructuur volledig toegespitst op de levering van maximaal beveiligde netwerkverbindingen die op diverse locaties beschikbaar zijn."

Job Kunst, managing director van All IP: "Het is duidelijk dat onze activiteiten elkaar naadloos aanvullen. We bieden mkb'ers een betrouwbare ict-werkplek tegen een scherpe prijs en met een enorme flexibiliteit. Uitbreiding van het aantal werkplekken is zeer eenvoudig en kan zonder dat daarvoor enorme extra investeringen nodig zijn. Ondernemers zijn hoe dan ook verzekerd van een complete werkplek inclusief veilig dataverkeer, betrouwbare opslag van informatie en gegarandeerde back-up. Daardoor kunnen ze doen waar ze goed in zijn: ondernemen."

Met het oog op de toekomst zal de samenwerking wellicht uitgebreid worden. Momenteel worden de mogelijkheden onderzocht om ook mobiele telefonie in het Offixs-aanbod op te nemen. All IP heeft al ruime ervaring met de integratie van mobiele telefonie in zijn beveiligde omgeving.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1857087). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.