Managed hosting door True

TCP Benelux distribueert DigiPos Retail Blade pc's

 

TCP Benelux, gespecialiseerd distributeur op het gebied van POS en auto-id producten, introduceert de DigiPos Retail Blade pc's.

Innovatief op het gebied van service is de Retail Blade zeker, mocht de pc defect zijn dan kan het complete moederbord in zijn geheel door middel van een slee uit de pc worden geschoven en worden vervangen, zonder ook maar een kabel te verwijderen. Ook de harddisk is zonder complexe handelingen direct te vervangen. Hiermee is de Retail Blade de meest service vriendelijke pc. Eric Knaapen, sales manager auto-id/rfid products; De Retail Blade is met recht een winnaar, in tegenstelling tot ander fabrikanten die uitsluitend nog pc's met usb-poorten leveren beschikt de Retail Blade standaard over 4 x RS232 poort, 1 x parallel, 4 x powered usb-poorten, 10/100 aansluiting, 12 volt en 24 volt aansluitingen en een externe power supply. Hierdoor is de pc uitermate geschikt voor retail en industriële omgeving. De Retail Blade beschikt over een diagnose programma, een uitgebalanceerde warmte regulering en een externe voeding. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1849339). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.