Managed hosting door True

Patrick Dalvinck definitief weg bij Symantec Benelux

 

Patrick Dalvinck (foto), directeur van softwareleverancier Symantec Benelux, is definitief vertrokken.

Dit blijkt uit onderzoek van Channelweb.nl. Zijn vertrek wordt bevestigd door interne medewerkers en het pr-bureau van Symantec. Naar verluidt is Dalvinck uit zichzelf vertrokken. Dalvinck zat de laatste maanden ziek thuis. Naar een opvolger van Dalvinck wordt nog gezocht. Een aantal kandidaten heeft zich gemeld voor de vrijgekomen functie. De bevestiging van Dalvinck's vertrek valt samen met de aankondiging van een internationale reorganisatie bij Symantec. Het bedrijf heeft aangekondigd 200 miljoen dollar aan kosten te gaan besparen. Reden is dat het storage onderdeel, dat de producten van het overgenomen Veritas voert, niet naar behoren presteert. Het is nog niet bekend of de reorganisatie consequenties voor Symantec Benelux heeft.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1847061). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Ivm het artikel rond Patrick Dalvinck, nog wat interessante info:

Luc D'hossche is Sales Manager Corporate Accounts - top 100 - af bij Symantec. Luc D'hossche werd begin 2004 aangesteld als Sales manager van Symantec Belux. De twee jaar ervoor na de overname van Axent lag hij aan de oorsprong in de opstart van het Symantec Value Add kanaal. Een reden voor het vertrek is ook hier niet bekend. De scheiding is nog in volle discussie.

Frederic Lanoizele is Sales af bij Symantec. Frederic Lanoizele werd in 2005 aangesteld als Senior Account Manager voor de Corporate Accounts. Hij beheerde accounts zoals Toyota Europe, De Post, etc... Frederic is ondertussen aan de slag bij ISS als Business Develoment Manager voor Managed Services.

Christophe Collart is Sales af bij Symantec. Christophe Collart werd reeds voor 2000 aangesteld als Account Manager voor de Corporate Accounts, groeide door tot Senior Account Manager. Hij beheerde accounts zoals Fortis, Swift, etc... Christophe is ondertussen aan de slag bij ISS als Corporate Account Manager.

Hierbij heeft de volledige Commercie kennis rond security Symantec als bedrijf verlaten. Het Pre-Sales & Channel team is nog intact momenteel.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.