Managed hosting door True

ICTroom geeft impuls met werving compleet team

 

ICTroom Company neemt meteen bij de start van het nieuwe jaar een grote stap voorwaarts in het invullen van de ambities van het bedrijf. Zeven datacenter solutions specialisten worden per 1 januari aan het team toegevoegd. Met deze nieuwe mensen breidt ook de dienstverlening van ICTroom uit; naast het ontwerpen, bouwen en onderhouden van datacenters haalt ICTroom met het DCS-team kennis en ervaring in huis om verkeerscentrales, trading rooms en emergency centers in te richten.

ICTroom Company is speler op het gebied van ontwerpen, realiseren, professionaliseren en managen van nieuwe en bestaande datacenters en serverruimtes. ICTroom Company levert aan bedrijven en overheden, die sterk afhankelijk zijn van de continuïteit van IT-processen. Managing Director ICTroom, Eric van Scherpenzeel: "De start van dit nieuwe DCS-team past duidelijk in de groeistrategie van ICTroom. Het is een uitgelezen mogelijkheid om ons bestaande team te versterken met uiterst ervaren medewerkers. Onze dienstverlening en marktpositie zal verder verbeteren en wij spelen hiermee in op de toenemende vraag naar High Density computerruimtes." Na de jaarwisseling werken bij ICTroom circa 30 gespecialiseerde medewerkers. ICTroom heeft afgelopen november het voornemen bekend gemaakt om in 2007 een notering aan de Alternext aan te vragen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1810122). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.