Managed hosting door True

IASO Backup tekent distributiecontract met Qdis

 

Rob Verbeek (foto), algemeen directeur IASO en Hendo Weernink, directeur Qdis technologies hebben een distributie overeenkomst getekend waarbij Qdis de oplossing gaat verkopen in het resellerkanaal.

IASO is een Nederlandse ontwikkelaar van zeer efficient backup over IP software. Het totale Backup system bestaat uit backup agents op de desktops of servers met een Backup appliance waar de backup opgeslagen worden. De reseller kan deze backup in eigen beheer doen als managed service naar haar klanten, waarbij de clients een identiteit hebben van de reseller zelf en de backup appliance in het datacenter van de reseller zelf geplaatst wordt of bij het datacenter van IASO. Ook kan de reseller alles laten managen door IASO.De IASO software maakt gebruik van Delta blocking, waarbij nadat er een volledige backup is gemaakt, alleen de veranderingen worden gebackupt. De snelheid van de backup is fenominaal doordat IASO een indexing method heeft ontwikkeld waardoor supersnel onderkent wordt in welke bestanden veranderingen zijn opgetreden. IASO software backup ook de user directory waardoor restore veel sneller verloopt. Ook heft IASO een module, Backup voor Exchange, ontwikkelt waarbij de gebruiker zelf per ongeluk verwijderde emails zelf kan restoren zonder tussenkomst van een IT manager.Ook bijvoorbeeld wanneer men een bestaand document gebruikt om een nieuw document te maken en per ongeluk de "opslaan" knop indrukt in plaats van de "opslaan als" knop. "Qdis is ook zeer verheugd met de distributie overeenkomst" zegt Hendo Weernink. "We kunnen de resellers een backup service naar hun klanten laten aanbieden welke zeer efficient en gebruikersvriendelijk is." Karel Kuijpers, de Benelux Sales director van IASO is ook zeer ingenomen met de samenwerking met Qdis technologies.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1798035). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.