Managed hosting door True

Nieuwe channelbaas bij Canon Nederland

 

Canon Nederland heeft Rik van Zantwijk (foto) aangesteld als directeur van de Reseller Partner Channel-divisie. Van Zantwijk volgt Rob Ramakers op.

De benoeming van Van Zantwijk onderstreept Canons doelstelling zijn positie in het indirecte kanaal te versterken via de kantoorvakhandel, IT-resellers, distributeurs en andere partners. Van Zantwijk gaat zich onder meer richten op de structuur en inhoud van het indirecte kanaal om zo het beleid nader te bepalen. Het door Van Zantwijk in te voeren nieuwe Partner Programma is hierbij één van de speerpunten.  Van Zantwijk heeft een brede achtergrond in de printmarkt. Voor zijn overstap naar Canon was Van Zantwijk bij Ricoh Europa verantwoordelijk voor de Europese distributie en EMEA Business Development. Zijn carrière startte hij bij Xerox. "Ik kijk er naar uit, om samen met de Canon Partners, onze gezamenlijke business te vergroten. Canon heeft enorm veel te bieden aan het indirecte kanaal. Naast een versterkte organisatie en een vernieuwd productportfolio, zal Canons propositie worden vormgegeven door een professioneel Partner Programma in 2007. De samenwerking met de partners zal hierdoor verdiept en verbreed worden, waardoor de Canon Partners een herkenbare en sterke positie in de markt zullen innemen", aldus Van Zantwijk.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1794588). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.