Managed hosting door True

Demand IT splitst zich af

 

Demand IT, distributeur van producten en diensten op het gebied van data en storage management, maakt bekend dat het zich heeft afgesplitst van IT Capital.

Door de afsplitsing ontstaat een onafhankelijke gespecialiseerde distributeur in Data & Storage Management. Wessel Graatsma, directeur van Demand IT, "de verzelfstandiging van Demand IT past geheel in de strategie van het bedrijf om een belangrijke gespecialiseerde speler te zijn in de distributie van Data en Storage management oplossingen en diensten. Uitbreiding van het portfolio en verder internationalisatie vormen daarbij onderdeel van de strategie. Door deze verzelfstandiging wordt dit nu mogelijk". "Onze organisatie groeit sterk. Specialisatie is erg belangrijk hierbij, onze mensen beschikken allen over een ruime kennis en ervaring op gebied van onze specialisatie. Met onze partner Hitachi Data Systems werken we nauw samen om het kanaal aan business partners sterker te maken en verder uit te bouwen. Hierin heeft Demand IT een duidelijke rol van channel managing partner. Het gaat om kwaliteit en coverage, dit doen wij graag samen en veel met onze partners".
"Demand IT levert als gespecialiseerde distributeur een gebalanceerde portfolio aan producten en diensten op het gebied van Data- en Storage Management als Virtualisatie, High Availability, Networking, Data Migration en Business Continuity. Dit geeft Demand IT een unieke propositie aan haar Partners & Leveranciers die onderscheidend is binnen de IT-distributie markt".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1789476). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.