Managed hosting door True

ISIT sluit overeenkomst met Riverbed

 

ISIT, onafhankelijk specialist in storage-integratie en training, is reseller van Riverbed geworden. Riverbed is specialist in performance oplossingen voor Wide Area Data Services (WDS).

De Wide Area (File) & Data Services (WDS) van Riverbed zorgen ervoor dat applicaties sneller en beter functioneren over een Wide Area Network. Daarnaast zorgt de Riverbed-oplossing voor optimaal gebruik van beschikbare bandbreedte, consolidatie van de complete IT-infrastructuur en een betere beschikbaarheid van data door centrale back-up en replicatie.
De strategische samenwerking met Riverbed biedt ISIT de mogelijkheid het productportfolio uit te breiden met een technologie die storage-infrastructuren ten behoeve van remote locaties verder optimaliseert. Veelal beschikken remote locaties nog lokaal over eigen beheersintensieve applicatie- en fileservers. Met behulp van Riverbed’s Wide Area Data Services (WDS) wordt de performance van databases en fileserving aanzienlijk verbeterd en vanwege de optimalisatie van het WAN kunnen servers en storage verder worden geconsolideerd in primaire rekencentra.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1772768). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.