Managed hosting door True

Freecom los van storage

 

Storage-leverancier Freecom komt sinds kort met producten op de markt die niets meer met storage te maken hebben. De fabrikant duikt met een nieuwe Skype-telefoon vol de communicatiemarkt in.

Uiteraard blijft storage de core business van Freecom, maar de beweging richting communicatie betekent een strategische verandering binnen de organisatie. Zo zullen de eigen traditionele hardware-/storage-resellers de mogelijkheid krijgen telecom ‘erbij’ te gaan doen, Freecom gaat ook actief op zoek naar telecomresellers die zich met storage willen bezighouden. “We hebben geanalyseerd op welke wijze we onze doelgroepen kunnen aanspreken”, zegt Jan-Willem Meinesz, manager North Europe bij Freecom. “Iedere computergebruiker heeft behoefte aan storage en is daarom een potentiële Freecom-klant. Er komen nog meer producten aan die storage niet meer als hoofdcomponent bevatten en naast communicatie en storage zetten we nog een andere tak op. Helaas kan ik daar nog niets over zeggen.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1772563). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.