Managed hosting door True

Consentry zoekt partners voor beveiliging netwerken

 

Consentry Networks, een leverancier van beveiligde lan-oplossingen en in Nederland gedistribueerd door Qdis technologies, zoekt partners voor de Nederlandse markt.

Dit zet Jeff Prince, voorzitter en cto van Consentry Networks. Hij denkt dat met name een match is met partners die Juniper-oplossingen verkopen. Het bedrijf heeft onlangs de LANshield appliance op de markt gebracht welke inline, transparent geplaatst wordt tussen de core router en de core switch. De LANshield controller verzorgt en beheert de Network Access Control (NAC, 802.1x), Layer 7 (applicatie laag) visibilty, User Access Control (role-based provisioning) en Realtime Threat containment. Speciaal voor multi-lokale netwerken waar men contractors, uitzendkrachten of partners toegang moet geven tot resources op het bedrijfsnetwerk is het vaak moeilijk deze personen in aparte dmz of Vlans te plaatsen. Firewall rules en ACL’s (access list) geven enorm veel werk vooral wanneer de persoon in een ander Vlan moet werken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1756966). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.