Managed hosting door True

Nieuwe sales manager voor Hitachi Data Systems

 

Hitachi Data Systems (HDS), leverancier van storage-oplossingen, heeft Maarten Paddenburg benoemd tot Sales Manager Nederland. Paddenburg: "Onze Business Partners spelen een belangrijke rol bij het verder ontwikkelen van onze activiteiten in verticale markten."

De functie van sales manager betekent voor Paddenburg een nieuwe uitdaging binnen HDS. Hij was reeds twee jaar werkzaam als Account Manager voor de storage-leverancier. Eerder deed Paddenburg ervaring op bij onder meer EMC en Compaq. Voor zijn overstap naar HDS hield hij zich als Global Account Manager bij Peoplesoft bezig met de verkoop van business software en projectdiensten aan een grote Nederlandse multinational.
Hitachi Data Systems richt zich in zijn nieuwe sales-strategie sterk op een gerichte benadering per sector. Paddenburg merkt dat het gebruik van HDS-oplossingen en –diensten erg geconcentreerd is in specifieke sectoren, terwijl deze veel breder ingezet kunnen worden. Ook is het productprotofolio van HDS sterk uitgebreid. “Onze Business Partners spelen een belangrijke rol bij het verder ontwikkelen van onze activiteiten in verticale markten. Samen met hen willen we de positie van HDS als leverancier van storage-infrastructuren verder uitbouwen”, aldus Maarten Paddenburg.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1756848). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.