Managed hosting door True

Copaco sluit distributieovereenkomst met Adobe

 

Met de aanstelling van Copaco Nederland als distributeur voor server-producten hoopt Adobe Systems haar groei in het enterprise-segment te versterken.

Adobe Systems Incorporated heeft Copaco Nederland benoemd tot value added distributor voor haar Server-producten in Nederland. In het kader van deze samenwerking distribueert Copaco Nederland Adobe Server Solutions op basis van het Intelligent Document Platform aan haar resellers en levert het bedrijf ondersteunende diensten voor Adobe’s bedrijfstoepassingen.

Adobe en Copaco Nederland gaan intensief samenwerken om de verkoop en marketing van Adobe’s Server-producten te stimuleren. Adobe Document Server zal worden ingezet voor de aanmaak van documenten en Adobe Form Server voor het procesbeheer. Deze oplossingen helpen organisaties om documenten te beheren tijdens de volledige levenscyclus en documentprocessen te vereenvoudigen, doordat ze een volledig platform voor document management bieden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/171972). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.