Managed hosting door True

Plasmon in zee met dochter Mitsubishi

 

Plasmon, internationaal leverancier van professionele oplossingen voor data-archivering, maakt bekend dat zij met Mitsubishi Kagaku Media (MKM) een licentie-overeenkomst heeft gesloten.

MKM wordt daarmee mondiaal de tweede producent van UDO (Ultra Density Optical) Media. Het Japanse bedrijf, een dochter van Mitsubishi Chemical Corporation, zal de UDO-media onder de naam Verbatim op de Noord-Amerikaanse en Europese markt brengen. In Japan zal zij de media onder de naam Mitsubishi verkopen.

Plasmon introduceerde vandaag haar eerste serie professionele opslagproducten op basis van UDO (Ultra Density Optical). Het gaat om G-Series Optische Libraries. De nieuwe UDO-libraries worden voor dezelfde prijs aangeboden als bestaande magneto-optische (MO) opslagmedia, terwijl ze driemaal zoveel opslagcapaciteit bieden. De producten zijn vanaf volgende maand beschikbaar via het distributiekanaal. De modellen variëren van 24 tot 638 slots. Als alle slots zijn voorzien van UDO-media, varieert de capaciteit van 720 GB tot bijna 20 TB.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/167204). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.