Managed hosting door True

Lenovo stelt Nederlandse EMEA-president aan

 

De Nederlander Milko van Duijl is door computerfabrikant Lenovo benoemd tot president voor de regio EMEA en senior vice president van Lenovo.

Van Duijl krijgt de volledige verantwoordelijkheid binnen de regio EMEA. Hij rapporteert rechtstreeks aan Bill Amelio, president en ceo van Lenovo Group.

Lenovo ontstond op 1 mei 2005 door de fusie tussen de Lenovo Group en de voormalige pc-divisie van IBM. Van Duijl wordt verantwoordelijk voor de activiteiten van Lenovo in meer dan 70 landen binnen de regio Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Sinds mei 2005 was Van Duijl general manager van Lenovo EMEA. Voor de overname van de pc-divisie van IBM was hij vice president van de IBM Personal Computing Division EMEA. Hij was 16 jaar werkzaam voor IBM, in diverse functies en diverse landen. Voordat hij in dienst trad van IBM, werkte Van Duijl bij Andersen Consulting in Londen en Amsterdam.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1484217). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.