Managed hosting door True

1-2-COPY dvd-kopieertorens via distributeur Romedia

 

Romedia, importeur/distributeur van 'rotating media' producten, is met onmiddellijke ingang gestart met de distributie van 1-2-COPY dvd-duplicators, stand alone dvd-kopieertorens die uitgerust zijn met één tot elf dvd-recorders.

Deze systemen werken volledig zelfstandig, zonder tussenkomst van een pc. Voor het aansturen is dan ook geen additionele hard- en software nodig. De systemen worden kant-en-klaar geleverd, zodat geen aanvullende installatie nodig is en ze direct klaar zijn voor gebruik. Door de eenvoudige bediening is ook geen extra scholing voor het gebruik van de systemen nodig. De maximale kopieersnelheden van 48x speed op cd-r en 16x speed op dvd±r brengt de maximale productiecapaciteit op maar liefst 187 volle cd’s of 100 volle dvd’s per uur.

Er wordt gebruik gemaakt van double layer dvd-recorders van NEC, een fabrikant van onder meer optical drives. Er zijn tevens uitvoeringen leverbaar die zijn uitgerust met een 160 GB harddisk, voor het opslaan van afbeeldingen (vanaf een pc, door middel van usb) en een stabiele datadoorvoer. De modellen zonder harddisk zijn optioneel uit te voeren met een usb-2 aansluiting, zodat deze te gebruiken zijn als externe dvd-schrijver. Hierdoor kan deze tevens gebruikt gaan worden voor het maken van bijvoorbeeld een back-up, middels de meegeleverde cd-/dvd-brandersoftware.

De 1-2-COPY dvd-duplicators zijn voorzien van een zwarte kast met bijbehorende zwarte drives. Alle 1-2-COPY dvd-duplicators worden geleverd inclusief Nederlandstalige handleiding en beschikken over twaalf maanden garantie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1466838). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Dat is nog eens gemakkelijk!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.