Managed hosting door True

Opslagsysteem Sun niet alleen voor Solaris

 

HAARLEM - Sun kondigt aan zijn sinds medio vorig jaar beschikbare paarse T3-opslagsystemen nu ook in te kunnen zetten in heterogene serveromgevingen.

Naast uit het eigen Solaris, waar de systemen tot voor kort toe beperkt bleven, zijn nu ook gegevens uit Windows NT-, IBM’s AIX-, HP-UX of Linux-omgevingen op de Storedge T3 op te slaan. Hiermee voorziet het bedrijf in de veel gehoorde vraag van bestaande klanten. In de praktijk onderhouden bedrijven meerdere serveromgevingen naast elkaar die voor hun opslag ieder hun eigen oplossingen nodig hadden. Door deze heterogene platformen tot één en hetzelfde opslagsysteem toegang te geven, is de beschikbare capaciteit efficiënter in te zetten, zo is de gedachte van veel klanten. De OS/390-MVS mainframe-omgeving van IBM, Compaqs Tru64 Unix, SCO’s Unixware en Novell’s Netware prijken opvallend genoeg niet op het lijstje dat de Storedge T3 nu aankan. Deze omgevingen rekent Sun niet tot de snelst groeiende besturingssystemen in de servermarkt. Ook komt de onderneming deze omgevingen gemiddeld gezien het minste tegen in de datacentra, waar Sun zijn serversystemen nu afzet. De Sun Storedge T3 biedt opslagcapaciteit vanaf 163 GB, dat begint bij een prijs van 37.000 dollar. Dit kan oplopen tot een opslagsysteem van 169 TB per server. Bedrijfssystemen met een opslagcapaciteit van 5,2 TB gaan voor ruim 600.000 dollar over de toonbank. Bestaande gebruikers van het T3-opslagsysteem kunnen zonder extra kosten beschikken over de nieuwe uitbreiding.   Sytse van der Schaaf  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/13308). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.