Managed hosting door True

SafeBoot treedt toe tot Comstor OneDefense-programma

 

SafeBoot treedt toe tot het OneDefense Program van distributeur Comstor. Door de overeenkomst komen de SafeBoot-beveiligingsproducten beschikbaar voor alle Cisco-klanten van Comstor.

“De samenwerking met Comstor brengt een grotere efficiency tussen onze databeveiligingsproducten en de producten van Cisco”, zegt Daan-Jeroen Hakkert, president partner management bij SafeBoot. “De Westcon Group, waar Comstor onderdeel van uitmaakt, is sterk in het bedienen van de kleine en middelgrote enterprises. Deze groep is van groot belang voor SafeBoot. Comstor reikt tot ver in Cisco’s klantenbestand en dit in combinatie met de sterke resellerfocus van Cisco biedt ons uitgelezen kansen.”

Paul Cunningham, vice president, technology solutions group van de Westcon Group, is het daar mee eens: “Data-encryptie en toegangscontrole zijn twee kritieke gebieden in het verdedigen van het netwerk. De producten van SafeBoot zijn daarom een welkome aanvulling op onze OneDefense-oplossingen.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1230861). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.